Neurofeedback; ervaringen en referenties

Neurofeedback ervaringen; op deze pagina treft u enkele getuigenissen en referenties van personen die bij NeuroVP QEEG Neurofeedback training volgden.

Neurofeedback bij ADHD, ADD en concentratieproblemen

“De schoolresultaten zagen er netjes uit. Flinke vooruitgang geboekt!”
Danielle, mama van Julie (10)

“Fel bedankt voor jullie hulp. Zonder jullie was het schooljaar van Baptiste sterk in gevaar. Een grote MERCI aan jullie beiden.”
Stéphanie, mama van Baptiste (16)

“Ik merk een groot positief verschil. Dankzij de sessies kan mijn zoon voelt mijn zoon zich minder angstig, heeft hij meer zelfvertrouwen en kan hij zich beter concentreren.”
Shera, mama van Reda (13)

“Met Rodin zijn we al vanaf zijn 2e leeftijd bezig om zijn gedrag en algemene prestatie in het dagelijkse ‘gewone’ leven te verbeteren. Elke kleine verbetering zien wij als een groot wonder voor hem! Met de sessies die Rodin bij jullie heeft doorlopen zien wij daar zeker zeer positieve ontwikkelingen in. Bedankt!”
– Denise, mama van Rodin (7)

“Zojuist hebben we de sessies afgerond en ik kan niet anders dan 5 sterren geven. Ingrid en Philippe zijn, buiten -uiteraard- professionele brainiacs, ontzettend behulpzame mensen, die écht met je meedenken om je zo gezond en happy mogelijk te krijgen. De neurofeedback heeft veel voor me gedaan. Zowel op het vlak van emotieregulatie als planning en organisatie. Ik functioneer in het algemeen stukken beter en voel me beter. Ik ga de wekelijkse big bang theory missen 🙂 merciekes”
– Laura (36)

 

Lees meer over Neurofeedback bij ADHD, ADD en concentratieproblemen.

Neurofeedback bij slaapproblemen & insomnie

“Ik had grote moeilijkheden om ’s nachts in te slapen, en sliep vaak gewoon helemaal niet. Sinds mijn neurofeedbacksessies met NeuroVP, slaap ik veel sneller in. De positieve veranderingen kwamen gestaag en bleven. Dit heeft mijn leven veranderd!

Naast het verbeteren van mijn slaap, voel ik me ook rustiger en kan ik beter om met stress. Ik vond de sessies zelf steeds aangenaam en ontspannend. Ingrid en Philippe zijn zeer vriendelijk en meelevend, en houden je goed op de hoogte van je vooruitgang. Ze hebben steeds een klaar en duidelijk antwoord op je vragen. Ik ben zeer tevreden met de resultaten.”
Olivia (19)

“De sessies gaven mentale en emotionele rust. Ook in het dagelijkse leven kwam dat tot uiting. Vooral ook de hardnekkige slaapproblemen, gevolg van veel mentale en emotionele onrust, druk brein, zijn nu opgelost na jaren. Hopelijk blijft dit zo. Maar ik heb vertrouwen hierin!”
Cora (67)

“Ik heb met veel plezier voor NeuroVP gekozen voor mijn neurofeedback. Ik raad Ingrid en haar collega’s van harte aan, voor iedereen die zijn problemen of angsten wil overwinnen”
N. (25)

“Ik wilde u en al uw collega’s ook bedanken voor hun zeer professionele aanpak en vriendelijke houding tijdens alle neurofeedbacksessies. Het is een plezier geweest om met jullie te trainen en ik zal het aanraden aan anderen die het nodig hebben.”
P. (48)

Meer informatie over Neurofeedback bij slaapproblemen en insomnie

Ervaringen Neurofeedback aan huis

“Ik kijk uit naar het bespreken van de resultaten met jullie, want ik voel me veel scherper in mijn denken, ik ben echt onder de indruk.”
M., directeur (42)

“Ik voel me zo goed en ik kan jullie niet genoeg bedanken. Ik had nooit gedacht dat ik me weer als een “normaal” persoon zou voelen. Dit is zo spannend, een beetje zoals ziek zijn geweest en daarna genieten van hoe goed je je voelt! Ik hoop dat de overheid/gezondheisinstanties de voordelen van neurofeedback zullen leren kennen en het toegankelijker kunnen maken, in plaats van antidepressiva uit te delen zoals snoepjes!”
–  V., moeder (41)

“Ik wou jullie nog wat feedback geven over Ingrid – het is een eer om met haar te werken: ze is intelligent, wijs en lief, en het is een inspiratie om haar te hebben gevonden. Ik voel me helemaal begrepen in mijn situatie (verbazend genoeg). Ze gebruikt haar grote kennis om mijn moeilijke situatie te benaderen met een professionele en tegelijk heel menselijke aanpak.”
– N., schrijfster (44)

“De neurofeedback heeft mij enorm geholpen bij mijn post concussion syndrome klachten. Ik was erg blij dat ik de sessies thuis kon krijgen, want ik was niet in staat om te reizen. Mijn concentratievermogen en focus verbeterde al na 1 sessie. Mijn enorme mood-swings, depressieve gevoelens, tinnitus, hoofdpijn en slaapproblemen zijn stukken minder of weg en mijn energie is toegenomen. Na 20 sessies ben ik nog niet de oude, maar wel zo ver dat ik weer kan beginnen met werken. Iets wat vóór de neurofeedback echt nog heel ver weg leek. En belangrijker nog: ik kan weer een blije en ondernemende mama en levenspartner zijn! Ingrid, Philippe, Samuel en collega’s, enorm bedankt!”
– L., onderzoekster (32)

“Zijn laatste rapport was veel beter dan het vorige, zoveel beter dat hij complimenten kreeg van de directeur en voor de hele school! De leraren zeiden dat zijn aandacht in de klas veel beter is geworden. Wiskunde is nog wat moeilijk. Hij organiseert zich beter. Zijn slaap en angsten zijn wat beter geworden en hij is over het algemeen kalmer. Hij maakt minder ruzie met andere kinderen.”
– M., moeder van T. (11)

“Over Julian gesproken, hij doet het heel goed. We hebben de therapeut gezien in New York, die hem oorspronkelijk neurofeedback had aangeraden. We hebben haar video’s laten zien van Julian om zijn spraak te vergelijken tussen 3 weken geleden en nu (dus net voor en na neurofeedback) en de resultaten zijn echt opmerkelijk. Handbewegingen, ritme en tonaliteit zijn allemaal verbeterd en kalmer, hij maakt beter oogcontact, gaat sneller en over het algemeen minder gespannen. De resultaten zijn echt opmerkelijk.”
– K., moeder van Julian. (12)

“Verder wil ik je ook bedanken voor je interesse en betrokkenheid gedurende mijn traject bij jou. Het deed ontzettend goed gewoon sinds de start geloofd te zijn en nooit het gevoel gehad te hebben dat de ernst van de situatie niet juist werd ingeschat, zonder dat daar veel uitleg of nadruk voor nodig was.”
– N., studente. (20)

Meer informatie over Neurofeedback aan huis? Klik hier.

Deze ervaringen (over Neurofeedback aan huis) werden vertaald vanuit het Engels.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close